Backupløsninger
Opdatering af din WordPress side.
Og mere

Derfor har du brug for en WordPress-plejepakke

Der er ingen tvivl om, at WordPress er en af de bedste platforme at bygge din virksomheds hjemmeside på. Når alt kommer til alt, kan 40 % af alle webstedsejere på verdensplan ikke tage fejl!

Men..

WordPress kerne- og plugin-filer skal opdateres ofte. Dit websted skal sikkerhedskopieres regelmæssigt. Det bør også overvåges for at sikre, at det ikke er inficeret med malware, at det fungerer effektivt, og at det ikke lider af nedetid.

Vores WordPress Care Plan fjerner disse bekymringer fra dig, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Backupløsninger

Vores unikke værktøj til mindre virksomheder  hjælper med at holde din hjemmeside i dens bedste form nogensinde.

Backup bliver automatiseret, så det er ikke nødvendigt at huske på om det nu er blevet ordnet.

Mens andre opmærksomme tjenester kun tilbyder sikkerhedskopiering, oppetidsovervågning og plugin-/udvidelsesopdateringer

Vores unikke revisions- og snapshotværktøjer giver  mulighed for at om konfigurere dit websted, så det overholder bedste praksis, samt at sikre den løbende sikkerhed på dit websted og blive advaret om potentielle problemer i realtid.

Backup og sikkerhedsopdateringer
500,- ex. moms pr måned.

Sikker opdatering af din hjemmeside

Softwaren på din hjemmeside skal opdateres regelmæssigt. Fordi WordPress er Open Source og gratis så er det typisk en manuel procedure som alle hjemmeside-ejere selv har ansvaret for.


De fleste CMS systemer som WordPress er gratis software ofte er sat sammen af mange forskellige andre gratis og betalte dele fra hele verden – de såkaldte Plugins. Det gælder dit billedgalleri, kontaktformular eller din SEO.

Hvis ikke disse Plugins – og alt andet i WordPress opdateres regelmæssigt – kan det være at forskellige dele af din side holder op med at virke, eller i værste fald at det direkte bryder sammen.


Det kan også være risikabelt at opdatere, hvis man har mange Plugins fra forskellige udviklere, som måske ikke altid selv er blevet lige hurtigt opdaterede ift. de seneste kodestandarder.


I de nyeste udgaver af WordPress er der mulighed for at sætte Plugins til at opdatere automatisk, men det er ikke en god ide hvis man har et site med større og avancerede Plugins.


Det sikreste ville være at teste disse Plugins på et prøveside inden man opdaterer dem på sit rigtige side. Og så i øvrigt altid tage backup inden man går i gang, hvis noget skulle gå i stykker ved en opdatering.

Men alt det behøver du ikke bekymre dig om med en Backup og sikkerhedsopdateringer løsning.

Jeg opdaterer alt på dit website til seneste versioner minimum 2 gang om måneden og med fuld back-up inden.